Wij zijn al jaren actief als softwareontwikkelaar en als partner van IBM SPSS hebben wij veel ervaring met het opzetten van kwalitatief onderzoek, vooral in de research- en publieke sector. Toen een van onze relaties schetste hoe er in de bouw met omgevingsmanagement omgegaan wordt - in hun geval met een CRM pakket - gingen we eens op bezoek. Samen met ervaren mensen uit de betonbouw en omgevingsmanagement zijn de benodigdheden in kaart gebracht en hebben wij onze bestaande systemen op enkele punten aangevuld met specifieke functionaliteit, resulterend in een demo die tot de aankoop van het systeem heeft geleid. Wat Artax met KIT Global heeft geleverd is de ideale combinatie van gereedschappen om greep te houden op omgevingsmanagement.
— Jeffrey Tromp (Software Architect Lead KIT Global - Artax)

 

Modules

Centraal Meldpunt Module (CMP): Met de CMP module komen de via een centraal meldpunt (call center) binnenkomende meldingen rechtstreeks in het meldingenoverzicht terecht voor verdere afhandeling. Op dezelfde wijze als waarmee het CMP gebruik maakt van het belscript, wordt een invulformulier beschikbaar gesteld op internet. U kunt een link opnemen in uw website voor bezoekers die vragen of klachten hebben. Dit biedt een extra kanaal voor het ontvangen van meldingen, ontlast het callcenter en vergroot de bereikbaarheid.

Grondwater module: Volledige opslag, invoer en rapportage van grondwaterniveaus t.b.v. monitoring, rapportage in overeenstemming met de (van bijvoorbeeld hoogheemraadschap) verkregen vergunning. Deze module wordt geleverd inclusief digitale meetinstrumenten en smartphones met meetapplicatie.

Workflow module: Deze module biedt de mogelijkheid om binnengekomen meldingen te delegeren aan medewerkers op basis van specialisaties.

Diepwand module: Module voor invoer, delen en rapporteren van diepwandgegevens en bijbehorende geboortebewijzen.


Screenshot Basiskaart - KIT Global


Overige modules


Screenshot Monitoring - KIT Global